Glerup hjemmesko i filt

Er du på udkig efter et par nye hjemmesko, enten til dig selv eller til en du holder af, så kan du med fordel prøve vores Glerup hjemmesko – de er stærkt vanedannende!

En af de helt store fordele ved disse hjemmesko er, at de afgiver varmen, hvis du sveder, så du ikke får fugtige fødder, selvom du får det for varmt.

Du er velkommen til at kigge forbi vores skobutik i Nyborg, hvor vi forhandler et stort udvalg af hjemmeskoene i forskellige farver. Vi har dog ikke alle farver på lager, men de kan bestilles hjem efter ønske.

Glerup fremstiller sko med en god pasform og et unikt design

Glerup fremstiller både filtsko, filttøfler og filtstøvler, og de er alle kendte for deres fantastiske komfort. De har en rigtig god pasform og et unikt design, samtidig med at de rummer både uldens varme og blødhed. Skoene er fremstillet i den højeste kvalitet, og der er en meget streng kvalitetskontrol, der sikrer, at alle produkter lever op til den høje standard.

En del af skoproduktionen hos Glerup foregår stadig den dag i dag manuelt, fordi dele af håndfiltningen kræver, at det udføres med et håndelag, som maskiner ikke kan tilbyde.

Kig forbi vores skobutik og se vores udvalg af Glerup hjemmesko

Du er meget velkommen til at kigge forbi vores skobutik i Nyborg for selv at prøve de fantastiske Glerup hjemmesko. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at bestille en hjemmesko hjem i en bestemt farve, kan du også kontakte os på telefon 65 31 00 13 eller e-mail info@nicolaisko.dk.

​Skriv til os

Har du spørgsmål til vores ydelser eller produkter, er du meget velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

TOPS Nicolai Sko Nyborg

CVR: 26266866

Adresse​

Kongegade 13, st.

5800 Nyborg

Kontakt

Tlf.: 65 31 00 13

E-mail: info@nicolaisko.dk